Uvjeti korištenja

 Dobro došli na web stranicu Lento fluo. Korištenje ove web stranice je podložno Uvjetima korištenja.

 

 KOLAČIĆI (eng. “COOKIES”)

Na ovoj web lokaciji koristimo kolačiće (eng. “cookies”) kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo pregledavanja i funkcionalnosti web stranice. Kolačići su male datoteke koje poslužitelj šalje u preglednik kako bi registrirao korisničke aktivnosti za vrijeme pregledavanja web stranice. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći put kad posjetite istu web stranicu mogu ih automatski primijeniti. Kolačići ne pohranjuju osobne podatke. Postavke kolačića možete kontrolirati u svom web pregledniku.

Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Kad god pristupate web lokaciji, automatski se bilježe opći podaci poput preglednika, broja posjeta, prosječnog vremena posjete web-mjestu. Te informacije koristimo za mjerenje privlačnosti naše web-lokacije te poboljšanje sadržaja. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade i ne prosljeđuju se trećim stranama.

UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice Lento fluo automatski prihvaćate ove Uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati Uvjete korištenja te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja i da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

Autorska prava

Sadržaj na ovoj web stranici je zaštićen autorskim pravima. Ne smije se reproducirati niti prenositi bez izričitog pisanog odobrenja vlasnika tvrtke Lento fluo 31. Svako neovlašteno reproduciranje i prenošenje sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava što je podložno tužbi.

Sve sadržaje ove web stranice koristite na vlastitu odgovornost i tvrtka Lento fluo 31 se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.  Tvrtka Lento fluo 31 nije odgovorna za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj niti je odgovorna za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja.

 

Smatramo da su korisnici web stranice upoznati sa sadržajem Uvjeta korištenja, da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.